Llibres, llibres!

Ho he dit en l’entrada anterior: havia d’anar a la llibreria Rata Corner a recollir uns llibres que hi tenia comanats. Ja he tornat. Els tres esperits animadors de la botiga estan bé, tranquils, i amb ganes; protegits. Beníssim, doncs! Al fons hi havia encara les meves aquarel.les penjades als murals expositors, crec que o vull creure que dignament. Ara fa tres mesos, gairebé exactes, de la inauguració de la meva petita i atrevida exposició: si n’han passat de coses en aquests mesos, sota l’aparença de què tot ha romàs aturat! Deixem-ho. Què tenc, doncs, de nou per llegir, gràcies al bon fer dels ratacorners? El dilema de Proust o el paseo de los sabios, de Javier Mina (Berenice) és una recomanació d’un bon amic caminador aragonès, els suggeriments del qual no poden ser llençats a la paperera, sinó atesos amb diligència i interès. És un llibre que no pot faltar a la meva biblioteca del caminar, i que ja no hi faltarà gràcies a en Luis.  Tampoc no hi ha de faltar, i ja no hi faltarà Sense fer mai el cim. Viatge a l’Himàlaia, de Paolo Cognetti (Navona): la crònica personal d’un viatge per les grans muntanyes d’allà enfora. En aquest cas, la recomanació vé d’un altre bon amic caminador, mallorquí, incansable: en Joan Carles. La lectura d’El noi de paper, de Jordi Folk (Edicions 62), respon a un interès meu per conèixer un poc millor l’obra per a lectors joves d’aquest autor, que té personalitat literària, té ofici, té capacitat de projecció, té un desig provocador… Segons ell mateix declara, El noi de paper és la seva millor obra. A veure.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.