Arqueologia

Repassant la lectura d’Alícia en terra de meravelles, he trobat aquesta peça de pura arqueologia lectora: un val de Llibres Mallorca, de quan la botigueta de llibres i discos estava ubicada just davant de la botiga de material de munanya Kènia…  Hi vaig comprar molts de llibres i molts de discos de jazz, a la llibreria dels Moll… Quan de temps fa? Aquest paper és d’un molt gran significat personal, doncs. De quin any deu ser? Per descomptat, d’abans de la posada en circulació dels euros, i d’abans del moment en què la llibreria va canviar d’ubicació. Sóc incapaç de posar una data. Deixaré aquest quefer als arqueòlegs. Les coses han canviat molt. I canviaran encara més. No sento cap enyorança dels temps passats, i intento escampar les moltes recances que em causa el record de moltes equivocacions i de tantes oportunitats perdudes. Millor felicitar-me per les ocasions aprofitades, siguin quins hagin estat els seus efectes. Les aigües flueixen riu avall; no hi posaré cap comporta.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.