Aprendre amb un mestre

Aquest cap de setmana pasast he assistit a un curset impartit pel molt boníssim aquarel.lista Cesc Farré sobre la pintura de l’aigua (mar, ones, esquits, transparències, rius…). Ha estat molt interessant, perquè en Cesc és molt bon comunicador, i ha resultat molt intens (em fatiguen, cursets tan densos, però em són molt útils per veure i aprendre). S’ha desenvolupat a Palma al taller del també bon artista David Santos, amfitrió amable. De les tres pràctiques fetes només en puc mostrar dues, perquè la tercera és francament abominable. Aquí teniu, doncs, dues marines a la manera d’en Farré; una amb barques i reflexos i l’altra amb una ona que romp en la platja com a tema principal. Caldrà practicar molt més, en soc plenament conscient!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.