La bona sort

I com que tanmateix et descataloguen llibres, mirem el costat positiu de la qüestió. Alguns dels meus llibres han tengut sort. Molta de sort. Així, El camí del far va tenir una edició especial de 40.000 exemplars dins el Programa Nacional de Lectura de Mèxic (Secretaría de Educación Pública, 2004), a banda de ser finalista al Premio Nacional de literatura infantil del Ministerio de Cultura d’Espanya. I encara es llegeix a qualque institut de les Illes: Sineu, Son Pacs… On són lliures els estels va ser llibre associat al Forum de Barcelona 2004, i a més va tenir una esplèndida versió teatral gràcies a la companyia Nous Vents Teatre, dirigida per Emmanuel Danet, amb representacions a Porreres, Lloseta, Palma i Alcúdia, que jo conegui. I si parlam de teatre, les meves obretes de teatre escolar La terra té puces i Un conte d’àngels i dimonis han estat representades en escoles, centres culturals, associacions i festivals de teatre infantil o escolar, gairebé per totes les terres de parla catalana. En qualque ocasió, la darrera obra ha substituit els tradicionals Pastorets nadalencs en teatres municipals de localitats catalanes! No us he dit que els meus textos han tengut sort? Amb qualque sorpresa molt agradable com aquesta. Enguany potser tendrà una nova representació a l’escola Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç (si es produeix ja us en parlaré). I encara us podria contar més coses de la bona sort… Ho deixo per a un altre dia.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario