Tastar mestratges

Ron Ranson és un aquarel.lista de renom. Sobretot, pels seus llibres i tutorials destinats a mostrar diferents tècniques de l’aquarel.la. Té un estil molt personal, aconseguit a base d’usar el pinzel japonès “hake”, el pinzell pla, i el pinzellet fi, a més de l’ungla i una tarja de crèdit (sí). La seva paleta de colors és limitada: roig clar, carmesí d’alitzarina, groc llimona, terra ombra torrat, siena natural, blau ultramarí i gris de Payne. Aquets colors i la forma singular d’aplicar-los determinen molt el to de les seves obres. Pot agradar o no. No obstant, el que Ranson ensenya és molt interessant. Estic provant, aquests dies, de seguir alguns dels seus consells. Com sempre, la pràctica constant és imprescindible, i jo sóc massa peresós. D’un exemple que proposa, n’he fet tres còpies. Aquestes són (per ordre de realització):

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.