Una conferència per a docents i ressenyes al diari

Avui, dia 5 d’octubre, a les 18 hores, m’han convidat a impartir una conferència a Sa Riera (UIB) com a lliçó inaugural del curs d’Expert Universitari en Llenguatge Oral i Escrit en l’Educació Infantil i el Primer Cicle de Primària: Parlar, Llegir, Escriure i Imaginar a la Primera Infància, dirigit pel Dr. Ramon Bassa, bon amic, mestre, professor universitari i entès en didàctica de la llengua i en literatura per a infants i joves. He titulat pomposament la xerrada així: “De llegir llibres a escriure’n: entre pops i rugits“. A veure. Hi surten Tarzan i Proust, Cousteau i El Capitán Trueno. Hi reflexiono -com gairebé sempre, darrerament-, amb materials nous i vells, sobre la relació entre la lectura i el fet d’escriure. M’agrada poder aportar alguna idea a futurs docents, o a docents que saben que la formació permanent és important per al seu treball. Aprofito l’entrada per dir que ahir varen sortir publicades al Bellver del Diario de Mallorca les ressenyes de dues lectures recents. Malauradament no puc oferir-vos l’enllaç corresponent. També arriben retallades en aquest sentit. Quan pugi la conferència us avisaré.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario