Borino ros, nova revista gratuïta

En la nova i generosa revista mensual d’informació per a l’oci de les famílies amb infants, Borino Ros, hi ha cabut un brevíssim relat meu dedicat al mes de setembre (pensat com si fos una d’aquelles lectures que fèiem a l’escola, de petits). L’acompanya una preciosa i molt suggerent il.lustració de na Nívola Uyá. Espero que no sigui la meva darrera col.laboració amb ella ni, tampoc, amb la revista. És bell, en aquests temps de crisi, compartir projectes i ajudar-nos. Han col.laborat en el primer número de la revista, i penso que continuaran fent-ho, en Lluc Mas, na Caterina Valriu, na Maria Ferrer, n’Aina Bauçà, n’Amàlia Pericay, n’Aina Escalas, en Joan Carles Palos, en Pere Joan, en Xisco Alario… Gent de primera! No parlo de les coordinadores i promotores del projecte, unes lleones! Excursions, cuina, festes populars, art, astronomia…, i sobretot, una agenda prou completa amb les activitats en què les famílies poden participar a Mallorca. Benvingut, Borino Ros!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario