Una nova etapa

Sí. Avui -en realitat dia 30, diumenge- acabo una etapa i en començo una altra. Acabo de treballar com a docent després de 37 anys (dels quals, 36 de funcionari). Faig un balanç molt positiu d’aquest període. He après molt. He pogut transmetre la passió que tenc pel coneixement, per la ciència, per la lectura. He intentat respectar tothom; els alumnes, sobretot. He cregut sempre en les seves immenses possibilitats personals, més enllà de les seves capacitats intel.lectuals… He estudiat. Ser capaç d’aprendre és un privilegi. Ensenyar, educar, un altre. No he estat gelós mai d’un coneixement o d’un recurs. Naturalment, hauré comès alguna injustícia i més d’una equivocació, o més de mil. Sense voler. Mentretant, he intentat escriure, treballar per la conservació de la naturalesa, difondre lectures… Punt. Cal mirar cap endavant. Imaginar el nou camí que ara començo a caminar. Llàstima que l’entorn estigui ple de confusió i d’incertesa. En qualsevol cas, només puc fer una cosa: donar les gràcies. Moltíssimes gràcies a moltíssima gent.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario