Avui, a la premsa

Avui surt publicada al suplement cultural del Diario de Mallorca “Bellver en Abril” aquesta ressenya meva sobre l’obra Jaguar. On els adverbis es moren de por, d’en Gabriel Janer Manila. Una lectura molt recomanable i una altra demostració de la capacitat de fabulació de l’autor, un mestre. Em convidà a redactar la ressenya el coordinador del suplement en Pere Estelrich. Gràcies, amic!

I també surt avui a la premsa, en aquest cas digital, una referència a la taula rodona que se celebrarà el proper dissabte en commemoració de la desaparició de George Mallory i Andrew Irvine en el seu intent d’ascensió a l’Everest de 2024. Trobareu la informació en aquest enllaç.

 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.