Ara sonaran les punyetes

Ara sonaran les punyetes (els teòrics de la política actual ja han dit que no calen tancs ni bales per fer un cop d’estat a dia d’avui): acusacions de malversació, corrupció, terrorisme, alta traïció, i si cal, pederàstia… Consultes a la UE. Ignoràncies sobrevingudes. Tot valdrà. No entenen el seu gran ridícul a Europa. I pagaran el que sigui per poder fer la fotografia de la detenció d’en Puigdemont… I parlaran d’interferències entre els poders, menys quan són ells els qui interfereixen: ho fan, però, per defensar la unitat de la pàtria espanyola, de “España, esta gran nación, tan antígua”. Amb això queda tot justificat. I naturalment, tot el cor histèric-histriònic-patriòtic de la premsa de la Cort. I així anam.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.