En una tesi doctoral, en un blog ja ben actiu i una conferència

El professor de la Facultat de Magisteri (Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura) de la Universitat de València i escriptor Xavier Mínguez ha presentat amb èxit la seva tesi doctoral titulada: Literatura infantil i juvenil catalana i interculturalitat. Enhorabona! Un treball extens i dens, amb interessants reflexions sobre la crítica, per exemple. Amb vanitat comento aquí que dos llibres meus han estat objecte d’anàlisi per part del Dr. Mínguez, naturalment entre molts d’altres d’altres autors i autores en llengua catalana, durant el procés d’elaboració de l’estudi: Iosa i les grues i El cementiri del capità Nemo. Què puc fer? Donar-li publicament les gràcies! Mentretant, el blog de la lectura de L’enigma Altai dels alumnes de l’IES de Sineu comença a treure fum. S’hi participa, i això ens plau a la professora Antònia Garí, als seus col.legues de departament, i a mi. I el proper dijous, a les 19 hores, a la biblioteca pública de Son Ferriol impartiré la conferència Dels llibres al cim, sobre els llibres de muntanya i els relats de muntanyers. L’acompanyo amb una projecció. Aprofito per dir que al col.legi Sant Antoni Abat de Son Ferriol, ben a prop de la biblioteca, vaig començar la meva feina com a docent. M’agrada tornar per aquels redols. Aquí tenim el cartellet que anuncia la conferència:

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.