Nova ressenya i una possibilitat prometedora

Si es confirma us n’informaré puntualment. Han proposat el meu nom -i un llibre meu: El cementiri del capità Nemo- perquè sigui inclòs en un projecte de creació de Clubs de Lectura en diferents parts de l’Estat (i Mallorca és una d’aquestes parts), en centres educatius de primària. Hi haurà altres autors i autores. A veure quins. Insistesc: si es confirma, ho sabreu tot d’una i sabreu en què consisteix el projecte i qui el proposa. Sonen, com en el llibre de Llorenç Riber, campanes conegudes. M’agradaria molt poder col.laborar en una iniciativa semblant. No vull perdre la relació amb les escoles. Per ara, i a l’espera de novetats, adjunto còpia de la ressenya que avui surt al suplement Bellver del Diario de Mallorca (amb un poc de  retard).

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.