Anar fent i primera pluja

D’això es tracta. Ha caigut del cel la primera gran pluja d’aquesta primavera d’hivern. Diuen que pel Salobrar ja s’hi veuen grues: hi aniré. Lectures noves. Qualque pàgina escrita. Qualque dibuix per passar l’estona. Us adjunto un apunt que vaig fer a Todra (Marroc) en el viatge, fascinant, de fa només unes setmanes. La veritat és que no vaig tenir massa temps per fer-ne. Més coses. El blog de L’enigma Altai de l’IES Sineu comença a tenir vida i ritme. Els alumnes ja hi participen activament. Comprovau-ho, si voleu. Ja tenc ganes de visitar el centre i de trobar-me cara a cara amb els meus joves lectors, amables. Llegesc un còmic d’Alan Moore, sorprenent: Saga of the Swamp Thing. Com sempre, de guió potent i ple de referències. M’encanta, el món dels còmics. Aquest cap de setmana he visitat alguna de les exposicions que, amb aquest motiu: la difusió dels còmics i de la feina dels autors locals, s’han celebrat a Palma. Confidencialment, us diré que he passat un text meu a una il.lustradora per si li pot interessar fer-ne un projecte… Tant de bo! D’altres originals meus cerquen editor: ja en trobaran, quan sigui el moment. Mentretant, continuo publicant els textos dedicats als mesos de l’any que il.lustra, tan bé!, na Nívola Uyà. Aviat penjaré aquí el dedicat al mes de Novembre. Tot d’una que surti la revista Borino Ros del mes. El proper dia 12, i això és una primícia, presentaré la novel.la Les verges del sol a la llibreria Literanta. Però, d’això, ja en parlarem al seu moment. Hi sou tots i totes convidats! Anar fent: d’això es tracta.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.