Nou curs

Noves classes. D’aquarel.la. Després de tres mesos amb Francisco Castro (certament aprofitats i productius), ara provaré de seguir un temps les classes on line de Társila Jiménez, d’estil i concepció molt distints. M’interessa, precisament per aixó. Vull cercar maneres, estils, concepcions, colors… Les classes del grup en què estic incorporat són els divendres, de 17 a 19 hores, i són generoses, també. En aquest cas, els alumnes fan durant la classe el mateix exercici que l’aquarel.lista realitza des d’una proposta seva. Interessant: no pots badar. Divendres passat, la primera proposta era un paisatge forestal tardorenc (fotografia, esquerra), i també, al final, un exercici lliure, d’improvisació. Amb dos colors: sèpia i ombra torrada. Amb el hake, sobretot. No em queixo dels meus exercicis. I m’agrada l’esperit de lliure creació que Társila promou. Aquí van les dues aquarel.les meves. Veurem avui -també és divendres- quina feina ens farà fer.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.