Torna el Bellver!

Bona notícia! Ha tornat el suplement cultural Bellver del Diario de Mallorca, i seguirà cada dijous. El coordinador em demanà un article sobre el que he viscut aquests mesos darrers. N’hi ha un tast a continuació. No pot contar-se tot el que hom ha viscut en una tan impensada situació. No sabria explicar-ho. Si qualque dia ho he de fer, ja ho faré. Sé que he fet molta de feina. I compte, això no ha acabat!

Nota: la fotografia de la capçalera sí és d’en Josep Maria Aloy. La que acompanya l’article correspon al bon amic i mestre Joaquim Carbó. No crec que cap dels se senti ofès (en vida o en esperit) per una equivocació documental com aquesta. L’error és, en aquest cas, feliç.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.