Lectures per a l’assossec

Després de l’amollada d’ahir -no puc callar davant tanta sarsuela tòxica-, vet aquí que començo a rebre llibres, i continuo comprant-ne, per a lectura i assosec. I si escau, també per fer un poc de feina. No sé si el suplement Bellver reprendrà el seu camí, en aquest sentit ho dic. Els diaris en paper potser han rebut el cop de gràcia amb el confinament. Veurem. De moment, comento aquí aquestes noves lectures. Refugis remots, de Dan Richards, porta un subtítol que convida: Un viatge als confins salvatges de la Terra. Ja hi sóc dedins, i m’agrada. Segurament l’acabaré avui. Toca temes que són del meu gust: viatges a llocs remots, caminades i exploracions, literatura que s’hi relaciona… L’edició és de Sidillà. Vestida de corto no té res a veure amb tot l’anterior. Me l’envien de Nórdica amb esperança: diuen que és una seva il.lusió, l’edició i la distribució d’aquest llibre. Que tenguin sort! És obra de Marie Gauthier, autora que desconec. Sí conec, en canvi, i prou bé (modestament, sempre) la poesia de Wislawa Szymborska. Nórdica n’edita un darrer recull, que desitjo llegir tan aviat com acabi això dels refugis. Es titula Canción negra. Què dirà, la cançó negra? Coppelius, el creador d’autòmats és la darrera novel.la de la sempre jove, elegant i activíssima Rosa Maria Colom. L’edita Bromera, i és Premi Fundació Bancaixa de narrativa juvenil. Sé cert que m‘agradarà. Admiro molt alguna obra prèvia de na Rosa Maria. I finalment, m’ha arribat avui aquesta adquisició, essencial per a la fase d’aprenent d’aquarel.lista que visc tan desvergonyidament: Masterclass de acuarela. Comprendiendo los cuatro pilares de la acuarela, del gran pintor Álvaro Castagnet (Artbook24). M’intimida i m’interessa. Per cert que els dilluns del mes que ve, juliol, assistiré a classes on-line de l’aquarel.lista Francisco Jiménez Castro. Tema: platges.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.