Namor i l’Odissea

A mig desembre de 2011 llegesc Namor, Rosa Cándida i he comprat la nova versió en català de l’Odissea que ha fet Joan Francesc Mira. Namor és el nom d’un personatge de còmic. Un rei atlant, per tant submarí, de caràcter orgullós i a un milímetre de ser despòtic. Llegesc les aventures dibuixades per John Byrne. Els relats tenen un punt ecologista.

De l’Odissea de Joan Francesc Mira en parlarem en haver-la llegit. Per a mi, el relat sobre Odisseu és un llibre essencial. Una d’aquelles lectures que no em cansa mai, admirable, d’una modernitat absoluta. Vaig assistir a la presentació que el professor Mira en va fer al Centre de Cultura Sa Nostra, molt interessant. Tast a: http://www.proa.cat/ca/llibre/odissea_16797.html

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.