Benvinguda

Si aquesta pàgina servís, només, per tenir una millor i més freqüent relació amb els meus lectors, satisfaria del tot les meves expectatives. També m’agradaria que fos útil a totes les persones que, qualque vegada, vulguin conèixer algun aspecte de la meva feina. Vull dir: crítics, editors, estudiants, bibliotecaris, professors… I que fos interessant. Naturalment, dependrà de la meva capacitat de mantenir-la i d’introduir-hi amb una certa regularitat informacions i novetats. De moment, us convido cordialment a que faceu una navegació ràpida pels diferents apartats i que, si teniu alguna cosa per comentar, no dubteu a dir-me-la. Suggeriments, esmenes, crítiques, opinions… Tot serà benvingut, i em comprometo a respondre. He d’agrair publicament a na Mar i n’Albert l’esforç que han fet per animar-me a iniciar aquest projecte i per fer el disseny.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.