Passen coses

Passen coses. En el món real, per a què dir res? Cal tenir paciència, participar en les protestes, treballar amb fermesa, informar-se… Tractar de què no ens facin perdre la il.lusió. No és poc. Mentretant, la biblioteca de Can Butjosa celebra els 18 anys del seu pla de lectura i m’hi conviden; mor n’Emili Teixidor, un dels grans i dels veterans; en Josep Maria Aloy obre el seu bloc sobre els llibres per a infants i joves… Passen coses. A la fi, hem pogut presentar a Palma i a Maó el llibre Illes Balears. Paisatges, un projecte singular d’en Sebastià Torrens, fotògraf naturalista. Hi han col.laborat en Jean Serra, en Ponç Pons i n’Antoni Vidal Ferrando. L’ha editat, perfecte, l’editorial Triangle Postals. Podeu tastar-lo aquí.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.