Un dia no, i un altre dia sí…

Un dia, i mai no saps a priori per quin motiu, les aquarel.les no surten. No hi ha manera. Les embrutes, s’obren colfloris, s’esguerren, no endevines els colors, no t’atures quan toca d’afegir-hi taques… Divendres vaig llençar dos papers a la paperera; enrabiat, ho confesso. Dos fracassos absoluts. És una sensació frustrant. Un tercer paper el vaig desar amb clemència a l’espera que s’eixugàs, per aprofitar-ne la part posterior un altre dia. I vet aquí que ahir, dissabte, vaig quedar molt satisfet de les dues còpies que vaig fer d’una obra esplèndida del gran Aubrey Phillips, sobretot de la segona, que és ja més lliure… La primera ocupa l’anvers del paper amnistiat el dia anterior… Per què ahir sí, doncs, i despús ahir no? Segur que tenir un bon model ajuda. Indiscutible. I com que ahir, a més, vaig seguir bé les passes que apunta el mateix mestre, el meu camí estava ben fitat… Preparar bé l’aquarel.la, pensar-la bé també ajuda. Indiscutible igualment. Vet aquí les dues còpies meves del preciós paisatge A Winter Stream, publicat al llibre Watercolour Painting with Aubrey Phillips.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.