I seguir amb les lectures

Lectures vàries, a banda de les que em corresponen pel meu treball informal de ressenya de llibres per a infants i joves. Es tracta d’això, d’anar fent. pel que fa a les lectures d’oci, curiositat, entreteniment o cerca literària, aquestes són algunes de les que em proposo fer durant el mes de març. Tenc ganes, per exemple, de saber qui és i com escriu i de què ens parla Mircea Cârtârescu. L’editorial Impedimenta em fa el do d’enviar-me un exemplar per a lectura del seu nou libre, El Cuerpo, segona part de Cegador. No en conec res. Mentida, en tenc referències que parlen de deliri, de text subversiu… Sota Terra, de Robert Macfarlane (Angle) em fa unes ganes grandíssimes. Conec altres obres de l’autor: Las sendas viejas, Las montañas de la mente… No hi deu haver muntanyenc o senderista que no hagi llegit algun d’aquests textos de reflexió sobre camins, muntanyes, paisatges, llibres… A la llibreria de segona mà trob en molt bon estat Viaje a los confines de la Tierra, de Robert D. Kaplan (Ediciones B), llibre de viatges i alhora d’especulació històrica i política en països africans i de l’Orient immersos (encara) en conflictes.  I atenció! He comprat també de segona mà un Quixot! Per què, si ja tenc a casa l’edició completíssima de l’Acadèmia…? Doncs, perquè aviat partiré a caminar per La Mancha i vull anar llegint el llibre dia a dia, allà mateix, enmig dels paisatges que el gran cavaller travessava. Sí: El Ingenioso Hidalgo Don Quijote de la Mancha, en l’edició d’Austral, la mateixa que vaig llegir quan feia el servei militar a la Creu Roja, en la caseta de cures vora la piscina de la residència d’oficials d’Es Fortí. Les aventures d’El Quixot les hauré llegit i rellegit…, quantes de vegades? És una història que em fascina i que no em cansa. Parlaré aviat de la caminada per La Mancha. Si no hi ha emperons per mor del virus nou. I menstrestant, continuo amb les aquarel.les urbanes. Aquesta és d’ahir mateix (d’una fotografia d’un cantó de carrers de Palma):

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.