Teatre polític

Una altra demostració vergonyant de la justícia política espanyola en l’Audiència Nacional (un tribunal de penosos orígens): comença el judici polític (repetesc) al major dels Mossos, Trapero. El fiscal, en aquestes primeres hores, intenta comprendre com funcionen les mediacions, i obviament no ho entén. A Castella, les mediacions no s’entenen. El fiscal (al qual jo li pago el sou) intenta amb preguntes capcioses i estúpides responsabilitzar Trapero de la manifestació davant la Conselleria d’Hisenda que el Suprem ha considerat sedició… Pregunta: si el Suprem ha dit que no hi havia rebel.lió, per què es manté a l’Audiència aquesta acusació contra el major? Molt simple: per poder-lo jutjar politicament en un tribunal polític. A Madrid. Amb la premsa cavernícola a favor. Naturalment, tenen excusa: no és el moment processal, diuen. Trampes, enganys, artifici. I per cert, em solidaritzo amb el dibuixant (Toni Galmés) acusat pels sindicats policials per haver fet un còmic crític amb la policia nacional i la guàrdia civil (amb minúscules).

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.