El nou premi Guillem Cifre de Colonya, 2019

And the winner is… Lluís Prats i Martínez, per l’obra Com caçar un alienígena, un text ben construit, dinàmic, amb moltes referències al cinema de súperherois i als còmics, i amb versemblança tot i el joc que proposa l’autor entre realitat i fantasia, i també entre fantasia i deliri. La confiança d’un nin no gens ingenu cap al pare, afectat greument per una gran pèrdua. La tendresa. Un bon premi, triat entre 27 títols aspirants. No està gens malament. La foto d’en Tomàs Moyà mostra el feliç guanyador, amb el president de Colonya i els membres del jurat. D’esquerra a dreta: Miquel Àngel Llauger, Miquel Rayó, Mar Rayó, la coordinadora del premi, en Lluís Prats, en Pere Martí i Bertran, na Sara Moyano, cap de projectes de l’editorial Barcanova, que publicarà el llibre en la propera tardor, i en Josep Antoni Cifre, president de Colonya. L’acte es va fer a Es Baluard. Aspas hi va servir un boníssim refrigeri. I na Clara Fiol i en Joan Vallbona oferiren un breu concert, preciós. Una bona vetllada! Gràcies Colonya!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.