De la presentació a Santanyí

Va ser abans de Nadal, dia 22 de desembre passat. Es tractava de donar a conèixer a la gent de Santanyí interessada el meu nou llibre Els aucells a les rondalles mallorquines i al cançoner (Documenta Balear, 2018), i fer-ho amb una conferència (que, com sempre en el meu cas, va resultar massa llarga: quina xerrera!). M’havia convidat a fer-la en Toni Mestre, vell amic, ornitòleg veterà, tenaç co-autor amb en Cosme Aguiló de l’importantíssim Atles ornitonímic de les Illes Balears. Organitzava l’acte l’activa associació cultural santanyinera Lausa, i a més, i per si fos poc, el gran poeta i novel.lista Antoni Vidal Ferrando (en la fotografia) hi va fer una generosa intervenció a l’inici (gràcies a tots!). Ara em plau penjar el video de la xerrada gravat per un dels membres de Lausa, i que podeu trobar en la xarxa, aquí. Sempre que tengueu paciència a bastament per escoltar-la. Gràcies, en qualsevol cas!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.