Una balena al CEIP Pintor Joan Miró

Els alumnes de segon i de cinquè de Primària del CEIP Pintor Joan Miró de Palma em reberen el passat divendres, dia 26 d’abril per celebrar també la festa de Sant Jordi. Vàrem passar una estona molt entretenguda. Ben guiats i aconsellats pels de cinquè, que són els seus tutors i amics lectors, els de segon feren la lectura en veu alta del conte Balena, mentre que es projectaven les precioses il.lustracions de Mireia Coll a la pissarra electrònica. Quan acabàrem ens férem una foto en el hall de l’escola. Aquí la teniu: Qualcú va fer fotografies de quan els al.lotets llegien, i qualque video. Vaig aprofitar per explicar alguna cosa de les balenes, i també el sentit del nom dels protagonistes, i el sentit de la primera línia del conte, que comença a imitació de la novel.la Moby Dick. Els nins i nines em contaren el que havien fet amb el conte, i em mostraren els contes que ells havien escrit, i el plafó al passadís on hi ha les aules. Al final em regalaren un dibuix, un boli, i uns dolços. El dibuix el penjaré aquí; pèro, els dolços ens els menjarem a ca-nostra. Amb el boli escriuré, naturalment.La mestra Miriam Coll i les seves companyes i els seus companys fan una feina esplèndida i això es nota per l’interès amb què els seus alumnes participaren a l’activitat, que estava molt ben preparada. M’ho vaig passar molt bé. Moltíssimes gràcies!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario