A la ràdio, de caminada per la Serra

El passat diumenge, dia 21 d’abril, vaig ser convidat al programa per a Balears de la SER “A vivir que són dos días“, que condueix beníssim la periodista Marga Vives. En Joan Carles Palos (un savi de la muntanya, del cinema i d’altres coses) hi té un entretingut i molt documentat programa d’excursions “virtuals”, i m’hi va convidar. Caminàrem pel pas des Cossi (o des Cossis, així figura en diferents mapes), per la boal de ses Serveres, ben a prop del Galatzó i de s’Esclop, cims emblemàtics i solitaris. Baixàrem, després, per la coma d’en Vidal… Una passejada. Tenim a la fi un testimoni gràfic de la “caminada”:En Joan Carles té un blog on fa anotacions pertinents i útils de les seves curolles de muntanya i de les seves propostes d’excursió: Fita a fita. Per cert que un altre blog de muntanya que llegesc amb freqüència, i que sempre em sorprèn, és el de n’Emilio Alonso, caminant veterà i incansable: Mis días de montaña. Una mina d’idees per conèixer recons de la Serra de Tramuntana.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario