La ressenya d’aquesta setmana i el Contesporles, a la fi!

Aquí la teniu (ha sortit avui, dia 2 de maig, al suplement Bellver del Diario de Mallorca, com sempre). El llibre és bo de veres; l’autor ha fet una feina molt completa i sincera. Enhoabona, doncs!

Mentretant, arriba a la fi el festival internacional del conte Contesporles (trobareu el programa complet aquí: programa contesporles online compr), a Esporles. Recordau que serà els dies 4 i 5, aquest cap de setmana, i segur que entre totes les activitats programades n’hi ha més d’una especialmente adreçada als vostres interessos. No hi falteu! Per cert: em plau dedicar una felicitació molt cordial i molt gran al municipi d’Esporles, tant a les seves autoritats, prou sensibles amb el fet cultural, com als molts veïnats que voluntariament han fet possible l’esdeveniment, amb feina i il.lusió admirables. Festa i cultura, endavant! Gràcies Esporles! I ara, la publicitat: ja sabeu que hi impartiré una conferència? El diumenge, a les 10 hores, a la Sala d’Actes de Sa Fàbrica. El títol és D’escoltar a escriure: contes ran d’una post de planxar. Hi sou convidats.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario