En un dia de cel preciós a ponent

En un dia de cel preciós a ponent, quasi com de foguera, penjo dues aquarel.les més, pràctiques amb cels, niguls, marines, voreres de mar, platges…  Són d’ahir mateix. La més “encesa” és sobre paper Michel, de 300 gr., i DIN A3, l’altra és sobre Bockingford del mateix gramatge i dimensions. Són dos papers molt diferents. Beuen l’aigua de distinta manera. El pinzell hake s’hi esllavissa de distinta manera. Deixa, doncs, un senyal diferent. M’agrada més el primer, que és òbviament més aspre. Però no és d’una gran qualitat. Cal provar les diferents marques i textures. Sé, per exemple, que els papers Canson no m’agraden gens. Els Arches, en canvi, sí m’agraden, i molt (no són econòmics). Vet aquí, doncs, els exercicis d’ahir, amb un marc de l’editor de fotografies del mòbil.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.