No aturam: ara, el Contesporles

El festival internacional del conte Contesporles ja és a prop. Serà els dies 4 i 5 de maig, tot un cap de setmana. No us el podeu perdre! El nom del festival és oportú i la iniciativa esplèndida (hi haurà una segona edició el proper any?). De moment, aprofitem la primera, certament singular i prometedora. Tothom a escoltar contes, i a berenar de conte, i a escoltar música de contes… Hi haurà actuacions de contistes d’aquí, de Catalunya, d’Anglaterra, d’Alemanya, i més d’una sorpresa de llocs ben llunyans. Esporles és un poble modèlic, un oasi en el desert. Només els esporlerins podien fer això. Enhorabona! El programa del festival Contesporles és complet, variat, sorprenent. Hi col.laboren algunes entitats i institucions. El compromís de l’Ajuntament d’Esporles és d’admirar en aquests temps de mancances i de retallades. Esporles vota per la cultura, i per la cultura més propera a la societat: fantàstic! Veureu al programa que hi tenc una conferència el dia 5, diumenge, a les 10 hores. El títol és: D’escoltar a escriure: contes ran d’una post de planxar. Hi sou convidats! Com també sou convidats a les que impartiran els meus bons amics i col.legues escriptors Gonzalo Moure i Xabier DoCampo, dos homes principals, amb moltes coses a dir, compromesos amb el llenguatge i amb els necessitats. Gonzalo viu a Astúries i ha visitat mig món. Xabier és gallec i estima la seva llengua moltíssim. Dos autors premiats i reconeguts. Dues primeres espases al festival Contesporles. A veure què ens diran? Els tres, moderats per Gabriel Janer Manila, participarem després en una taula rodona. Ja en tenc ganes!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario