Setmana mogudeta

La setmana del dia de Sant Jordi i del Llibre. Demà dimarts a Palma Nova, a les paradetes de les biblioteques del municipi, a esperar al.lots i mestres. El dijous, si no hi ha problemes d’organització per causa de les reivindicacions escolars (a les quals m’afegesc), he d’anar a l’IES Josep Maria Llompart de Palma a parlar als alumnes de tercer d’ESO de com s’arriba a ser escriptor des de la lectura (o ja veurem de què els parlaré). El divendres, visita al col.legi CEIP Joan Miró, del Polígon de Llevant de Palma, per parlar amb alumnes que han llegit el conte Balena. Imagino que parlarem de la mar i dels seus habitants misteriosos… A veure què em conten, els alumnes. Ah! I per la tarda del divendres, reunió del jurat del certamen literari del Festival internacional del conte Contesporles. Qui obtindrà el premi? O sigui: una setmana mogudeta. M’agrada.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario