Borino Ros del mes d’abril: una iniciativa que es consolida

Poc a poc, les borines i emprenedores (quin nom tan lleig!) Cata, Mar i Rosa (quins noms tan bells!) ja publiquen el setè número de la seva revista Borino Ros (clicau-hi!), d’activitats per a famílies amb infants. El mes d’abril, doncs, ja té la seva revista. Hi trobareu l’excursió preparada pe’n Joan Carles Palos, una entrevista a n’Albert Catalan, un dels promotors del festival internacional del conte Contesporles, receptes de cuina, l’agenda i el calendari d’activitats del mes, la llegenda d’un cavaller que va matar un drac, la secció Mirant el cel, d’astronomia… I una col.laboració meva dedicada al mes d’abril amb el complement d’una altra boníssima il.lustració de Nívola Uyà, que adjunto aquí amb el seu permís, i sobretot amb la seva complicitat generosa. Poc a poc farem l’any complet… I a lo millor un llibre o una exposició o… Somnis, somnis!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario