Diada de Sant Jordi, i del llibre

Com sempre, la setmana del 23 d’abril, és mogudeta. De moment ja tenc compromesos els dies 23 i 25. El 23 seré per Palma Nova, passaré unes hores en una paradeta de llibres instal.lada per les biblioteques del municipi de Calvià, sempre amatents. Aprofiten totes aquestes ocasions per a la difusió del llibre i de la lectura. El 25 vaig a l’IES Josep Maria Llompart de Palma, a petició d’una professora de llengua amb la qual vaig fer feina a l’IES Borja Moll, ja fa temps. I acaben de convidar-me per visitar el CEIP Joan Miró de Palma, encara que no hem acordat la data… M’agrada fer aquestes visites. En uns casos es tracta de donar suport a iniciatives voluntaristes; en altres, d’ajudar els docents compromesos amb la llengua i la lectura. Sempre, escampar el gust per la lectura, per la cultura. Bona falta fa. I més, ara.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario