Tramuntana XXI, una etapa

Fa pocs dies, mentre que jo era als Alps amb na Xon i uns molt bons amics caminaires com nosaltres, s’ha celebrat l’assemblea anual de l’associació Tramuntana XXI. No he pogut, doncs, assistir-hi. En aquesta assemblea es formalitzava la meva renúncia voluntària a una vocalia de la junta directiva de l’associació. Perquè, de Tramuntana XXI, n’he estat fundador i vocal de la junta directiva des del dia de la seva creació (2016). Vull dir aquí tot d’una el que hauria expressat en l’assemblea: que ha estat una experiència preciosa, enriquidora, molt positiva. Que deixo la junta per questions personals i no per cap altra raó. En aquesta junta, plural, he tengut ocasió de treballar amb amics coneguts de fa molts d’anys i també amb amics nous, fets gràcies a l’associació. Tots i totes hi hem debatut, hem proposat, hem acordat. Hem après. Tramuntana XXI vol posar d’acord opinions diverses i fins i tot discrepants per aconseguir una millor gestió de la Serra de Tramuntana de Mallorca. He après moltíssim, insistesc, en aquesta etapa que ara es tanca per a mi (voluntariament, repetesc). Si he pogut o sabut aportar-hi alguna cosa, per petita que sigui, me’n sentiré molt satisfet, íntimament feliç. Hem fet, junts, molta de feina a Tramuntana XXI (de la que es veu i de la que no es veu), sobretot de presentació i de relació, però també de representació i de projecció, amb propostes, productes concrets i envits. Hi ha un futur millor, sostenible, més conservacionista i més progressista de la Serra, on tothom hi pot participar. Tramuntana XXI no és una reunió de brusquers, sinó, de gent tenaç, capaç de fer, i capaç d’escoltar. Ser entre aquestes persones ha estat un privilegi. Que qualcú em convidàs a ser-hi, una sort i un honor. No hi ha solucions simples a la problemàtica polièdrica de la Serra. Sé cert que els nous membres de la junta, amb els veterans, s’esforçaran en la mateixa línia, corregint els errors que fins ara haguem pogut cometre, sense voler, i cercant camins nous i encara més participatius per resoldre o per pal.liar problemes. Des d’ara seré un soci de base de Tramuntana XXI. Els membres de la nova junta, i el nou president, han de saber, no obstant, que compten amb el meu suport, i amb la meva col.laboració si escau per treballs concrets, si la troben necessària o útil. Segur que enyoraré les reunions, els debats, les ocasions d’aprenentatge. Ha estat un plaer. Un repte. Tota una experiència. Bona sort, amics, amigues! Moltíssimes de gràcies a tots!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.