Harmònica i aquarel.la

Doncs, sí: música i pintura. Fa dues setmanes vaig assistir a una masterclass de l’harmonicista Marcos Coll al local Bluesville del carrer de la Mà des Moro de Palma, i va resultar una experiència única per a mi. És la primera vegada que toco alguna cosa amb l’harmònica davant d’altres persones que en saben més que jo (cosa fàcil, per cert: que en sàpiguen més, no que jo toqui davant d’ells). Em vaig defensar com vaig poder en algunes frases del blues que improvisàrem els assistents, ben acompanyats per un guitarrista de primera. Vaig navegar amb la tercera posició. Cal practicar més. M’ho vaig passar bé, i d’això es tractava. I vaig aprendre un poc més d’aquest instrument prodigiós, tan lligat a les músiques de blues que em plau escoltar. Em va animar a assistir-hi en Víctor Uris. I aquest cap de setmana passat, divendres i dissabte (1 i 2 de març), vaig assistir a un curset intensiu d’aquarel.la botànica impartit per l’excel.lent professora i amiga Aina Amengual, una experta. Vaig aprendre molt i em va agradar molt més. Tota la nit següent vaig estar somiant colors i flors… N’Aina ha penjat al seu bloc algunes fotografies i opinions dels amics i companys assistents al curs (hi podeu accedir si premeu el seu nom). Us recomano visitar la pàgina completa: el seu treball d’artista botànica és magnífic. I us recomano igualment que, per poc que pogueu, us iniceu a l’aquarel.la en un dels seus cursets a Sa Cabaneta. Per part meva, procuraré practicar. Harmònica i aquarel.la, doncs: bona mescla. Insòlita. Estimulant.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario