Paisatges amb cel

He anat darrerament al Salobrar de Campos dues vegades. En la primera gairebé no vaig veure res que pagàs la pena (excepte que sempre s’hi està tranquil entre bellesa quasi natural, paisatge humanitzat sense abusos aparents). En la segona, en canvi, les observacions foren molt interessants: flamencs, grues, cetles, dues àguiles peixateres (que pescaren), fuells, dos bec planers, agroncs blancs grossos… I sobretot, els cels. Cels nigulats i alhora amb sol, ara encesos i de sobte obscurs, contrastats… Tant me degueren impressionar que, tornat a casa, vaig voler practicar cels amb les aquarel.les. Aquí tenim les quatre que vaig ser capaç de fer. La veritat és que no se semblen a allò que vaig veure. Però, m’agraden.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.