Salobrar, sortida de sol, arpelles i urbanesketcher

Per descansar del tragí relacional d’aquests dies nadalencs, he caminat unes hores pel Salobrar de Campos, avui. Feia un bon dia, amb oratge fred, i amb una sortida del sol preciosa, que qualque dia intentaré reproduir amb les aquarel·les (la fotografia és de mòbil). He vist flamencs (pocs, una vintena), dotze arpelles, dues àguiles calçades de fase clara, dos becplaners (hi són des de fa setmanes), qualque esbart de fuells daurats (en total més d’un centenar d’exemplars), un fuell gris, un avisador (crec que qualcun ja hi passa l’hivern, aquí), corriols menuts, curleres, ànnera blanca, collblaus… No hi havia molt de moviment. Abans d’anar-me’n he volgut pintar una altra vegada el paisatge. Fer d’urbanesketcher. Les barrelleres, la línea forestal a les dunes, les llacunes i estanys. Sens dubte és un dels paisatges que més m’agraden. En un moment donat, me n’he adonat de cop del silenci quasi absolut que hi havia en el lloc, i m’he sentit un privilegiat. Els aucells han callat, el ventet també, i quasi no se sentia la remor marina llunyana ni el frec del vent en les copes dels pins i savines. Un bon dia al Salobrar. Un altre bon dia. 

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.