Notes dibuixades

I és precisament en Joan M. Mas, assessor de les TIC del CEP d’Inca, qui m’autoritza a penjar aquestes pàgines del seu quadern de notes dibuixades ahir mentre que jo parlava. En Joan és afeccionat a prendre “notes gràfiques” de les conferències o dels cursets o dels altres actes a què assisteix, i el resultat com podeu veure és notable, molt curiós, ple de vida i extraordinariament suggeridor. Francament, l’envejo: ha sabut captar perfectament la barreja de temes i cites que ahir vaig comentar. Amb dibuixos!

Ignorava o no tenia present que hi hagués gent afeccionada a recollir impressions en forma de dibuixos en quaderns de butxaca. Conec quaderns de viatge i quaderns de pintors… Ara he après, gràcies a en Joan, que hi ha persones que dibuixen i omplen quaderns amb aspectes de la vida, simplement. N’hi ha que ho feim amb paraules. Ells, amb dibuixos. I m’envia una adreça amb treballs de tota aquesta gent, perquè la miri. Em plau passar-la: Cuadernistas.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario