Llegir en un món digital

Ahir, 5 de febrer, vaig fer la conferència La lectura en un món digital al centre de professors d’Inca. És la primera de les quatre conferències del cicle Realitat i Educació que aquest centre ha proposat per aquest any. Hi va assistir molta de gent, i molt atenta, cosa que agraesc. Espero que els hagi servit. Al final, com sempre, i potser d’això es tractava, alguns dels participants exposaren en veu alta els dubtes professionals que tot això virtual ens provoca tant en l’àmbit professional com en el personal i fins i tot familiar. I és que la revolució digital ens afecta, i molt. Tanmateix, en la conferència el que vaig fer jo és exposar els meus dubtes, les meves opinions, i sobretot exposar que els docents tenim el deure de facilitar la lectura literària als infants i els joves, i de fer-ho al seu moment.

A la fotografia, que m’han facilitat els organitzadors (una atenció d’en Joan M. Mas, assessor de les TIC), hi ha en Rafel Maura, cap de servei de formació permanent de la Conselleria d’Educació i Cultura, que presentà l’acte, i na Francisca Pascual, directora del CEP d’Inca, que presentà el cicle. No reconeixem la feina que els CEPs fan, tan necessària per a la formació permanent i per a les trobades dels professionals de l’Educació. Esperem que puguin seguir fent-la, i amb més mitjans.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario