Demà

Demà, divendres, a les 19,30 hores, a la llibreria Drac Màgic de Palma (gràcies Làia, amfitriona!), el poeta Antoni Vidal Ferrando presentarà el meu nou poemari titulat La nuesa del silenci. Textos per a una ètica-estètica, que ha editat molt bé El Gall, editorial pollencina. Ha tengut cura del procés l’editor i poeta Antoni Xumet, al qual he d’agrair-li la bona feina que ha fet per polir el text. Els textos, en realitat: 122 breus apunts en prosa poètica, que tant són poemes com reflexions o aforismes o a punts de dietari o no sé ben bé què. Els textos foren escrits entre el 12 de febrer i el 19 d’agost de 2016, en el quadern que figura en la fotografia adjunta, un regal de bons amics i amigues en ocasió de la meva jubilació com a professional docent. Fa cinc anys, poc més o menys. Ha estat, doncs, un boníssim regal, oportú, estimulant. Com podeu veure, el quadern té unes tapes que semblen indicar algun contingut previ… No: els fulls del quadern eren blanc-bruts, de color os, verjos, a punt per a l’escriptura. Ara, el que he escrit en aquests fulls a mà i amb ploma durant aquells mesos, quasi cada dia abans de colgar-me, és a l’abast del lector en aquest volum 47 de la col.lecció Trucs i Baldufes d’El Gall, magre en dimensió, però penso i espero que dens en el que hi ha imprès. Tots i totes estau convidats a la presentació. Hi haurà un poc de vi i galetes. Abans, en Toni Vidal i jo, i potser en Toni Xumet, parlarem de poesia i del nou llibre, del fet d’escriure i dels déus saben què… Tant de bo que poguem passar una estona sense haver de pensar en el que a tots ens preocupa en aquests dies: Catalunya. Vet aquí la nostra invitació a la presentació, amb les dades de l’esdeveniment. Fins demà!

Podeu llegir aquí el que, de La nuesa del silenci, ja n’ha comentat en Miquel Àngel Llauger a la seva secció Com una pàtria del diari Arabalears, dia 29 de setembre.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.