Del taller d’aquarel.la mediterrània

Del taller amb l’aquarel.lista Cesc Farré, del qual ja us n’he parlat i que ha resultat molt útil i francament didàctic, m’atrevesc a penjar ara dues “coses” que he anat acabant aquests dies a casa: la primera és aquest paisatge d’una platja larga i ampla, solitària, amb ones:

La segona és un detall d’un paisatge costaner amb un far i un veler fondejat. Només un detall, perquè l’aquarel.la sencera m’ha quedat lletja, incompleta, imperfecta.

Cesc Farré ens donà pautes, ens revelà secrets, apuntà suggeriments tècnics que, a la llarga, podré segurament aprofitar. Repetiré aquestes pràctiques i intentaré fer les que no vaig fer durant el taller (perquè el meu cervell rebia massa informació, perquè hi havia massa intensitat!). Es tracta d’observar i de reproduir el que hi ha a la mar, prop de nosaltres: ones, illots, platges, ribes… Repetir, provar, intentar… És l’única manera d’aprendre.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.