Mentre que espero

Mentre que espero que arribi l’hora de sortir de casa per assistir als actes de la tarda de la Fira del Llibre d’Es Born (he de signar el novíssim Llibre de minúcies a les llibreries Drac Màgic i Quart Creixent, i he de participar en una taula rodona sobre crítica literària), em plau penjar aquesta aquarel.la en la que m’és fàcil intuir-hi la calma que hem de menester en aquests temps difícils, aqueferats i preocupants. M’agrada, sobretot, el traç obscur que insinua la costa: una pinzellada amb el hake, i un toc de no res en l’horitzó…

Ja veis que em conformo amb poca cosa. Avui dematí he signat cinc exemplars del meu llibre de poemes a la paradeta de la llibreria Rata Corner. Què bé!

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.