I la segona part amb qualque cosa més

Aquí la teniu, al Diario de Mallorca d’avui. Però, en realitat potser és millor i més positiu parlar de lectures noves i recomanables. Per exemple: coneixeu les publicacions de la col.lecció Frontera de l’editorial Valdemar? Es tracta dels relats que han donat origen a pel.lícules de l’Oest admirables (ja sabeu que a mi m’agraden, si heu llegit l’apartat Aficions d’aquesta pàgina). Són bones obres literàries ambientades en els paratges i els temps diversos de l’ocupació de l’Oest, del Far West més mític. De moment han publicat tres volums, que ja he llegit: Indian Country de Dorothy M. Johnson (amb els relats L’home que va matar Liberty Valance o Un home nomenat cavall, entre d’altres);

Un tronar de tambores de James Warner Bellah, amb els textos que John Ford usà per a la seva contundent i sempre entranyable trilogia sobre la cavalleria americana;

i El trampero, de Vardis Fisher, l’origen literari de Les aventures de Jeremiah Johnson.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario