Per al debat sobre la reforma educativa

Es publica avui la primera part d’una col.laboració meva amb intenció de criticar sense massa acritud la reforma educativa que proposa el govern actual de l’Estat. Aquí teniu l’enllaç. De vegades hom pensa que tot això és inútil. No ens escoltam. Encara que ho neguin els seus promotors, la reforma és una proposta clarament ideològica, i molt retrògrada, al meu parer. Com dic a l’inici de l’article, acabo de sortir del sistema educatiu i el deixo gairebé igual de com el vaig començar. Una llàstima. El que no vol dir que no faci falta millorar l’Educació als nostres centres escolars, o millorar la pràctica docent, i tant! El que podem pronosticar és que aquesta reforma durarà el que duri el govern. No interessa pactar una educació amb espera pacient de resultats positius a mig i llarg termini. Per què? Perquè, arribo a pensar que en el fons els conservadors només pretenen controlar ideologicament el sistema, i economicament.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario