Avui, trobada dels Urban Sketchers de Mallorca

Hem estat pocs. Ens hem reunit davant del campanari. Feia molt de fred i fins i tot ha plogut. Hem entrat a la Seu per fer-hi algun dibuix. Estava estibat de turistes, tots amb els mòbils i les tablets. Atrevir-se amb el mural d’en Barceló és una basfèmia: ho comprenc. Al final, ja de camí cap a casa, he dibuixat uns músics que animaven els vianants. El baix m’agrada tal com ha quedat (tot i que l’instrument és un poc petit). Al principi, d’anada, he fet un dibuix d’unes senalles penjades de reclam en el portal d’un comerç del carrer del Palau Reial. I també he vist com unes monitores explicaven el sentit de la plaça de Cort a un grup d’escolars.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.