Els Reis, enguany

Els Reis, enguany, faran feliç qualcú (espero!). Aquests paisatges quasi només suggerits (la fotografia dels quals m’ha quedat malauradament un poc massa obscura) alegraran per ventura indrets de cases distintes i provocaran (confio) evocacions en mirades distintes. Comprenc que el meu atreviment a obsequiar-los peca d’imprudència i de vanitat petulant. No obstant, el descobriment que he fet durant el darrer any de la màgia indeterminada dels colors de les aquarel.les i de l’aigua, de les textures dels papers, dels traços gairebé instintius amb els pinzells m’ha resultat tan fascinant que m’agrada -com quan escric- traspassar-la a altres. Sens aquest desig de comunicar, de donar, de transmetre allò que trobam o que se’ns dóna moltes de vegades atzarosament, potser la creativitat personal seria eixorca, inútil, una compulsió d’abast autista. Els Reis, enguany, em faran feliç, doncs, perquè puc obsequiar a altres alguna cosa de mi mateix.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.