Pràctiques

Pràctiques, sí. Pràctiques i més pràctiques. No puc, malauradament, fer-ne cada dia. La setmana passada estava enfeinat en una adaptació d’un text de Ramon Llull, que uns joves col.legues m’han demanat. També he passat uns dies al port de Pollença, des d’on hem assistit a les Converses de Formentor, sempre interessants i ocasió d’aprenentatge (de vegades hom hi aprèn què és el que no has de fer mai en una conversa cara al públic, i aprendre això ja és molt!). Ara, però, toca pintar, dibuixar. Aviat assistiré a una sessió de treball d’”urban sketcher” en el marc del Còmic Nostrum… Colors, figures, mescles, línies, pinzells, papers, quaderns, esquetxos… Començo a intuir, encara no vull dir descobrir, allò que més m’agrada, allò que més s’aproxima a la meva intenció. No obstant, la feina és infinita, i el temps rar. Adjunto, com sempre, una mostra dels darrers “deures” amb l’aquarel.la. Autoimposats, és clar. Repetir, provar, tornar-hi.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.