De presentacions a la llibreria Embat i una ressenya d’avui al Bellver

Sí: al suplement cultural Bellver, del Diario de Mallorca, surt avui aquesta ressenya de la bona novel.la d’en Jaume Benavente, Nocturn de Portbou, que vaig tenir el goig de presentar fa poques setmanes a la llibreria Embat, per invitació de na Glòria i en Francesc, bons amics i boníssims llibreters, molt tenaços i molt valents. I mentre preparàvem aquesta presentació, vaig trobar dins qualque carpeta del meu arxiu -del tot desordenat- una fotografia que ja pot semblar històrica. La penjo aquí com a curiositat. Correspon a l’acte de presentació, també a la llibreria Embat, de l’excel.lent llibre Tot quant veus és el mar, un clàssic i un model de la literatura infantil i juvenil en llengua catalana d’en Gabriel Janer Manila (per ella, l’autor va obtenir molt merescudament un dels seus premis nacionals). A la fotografia hi ha també en Martí March (un vertader impulsor de la literatura de creació per a infants i joves a les Illes, promotor del ja veteraníssim premi Guillem Cifre de Colonya) i en Romà Dòria, editor, aleshores, de La Galera. Quina època! La data probable? Doncs, 1987, per exemple.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.