Divertint-me en un institut i practicant dibuix en el Salobrar

Doncs, sí: visitar instituts i escoles, parlar de llibres i de lectures amb els aumnes o amb els professors i professores o amb els pares i mares, em diverteix molt. I el que és molt millor: crec que els al.lots i les al.lotes també es diverteixen, i sempre participen activament en allò que els proposo. La prova: aquestes dues fotogràfies amb alumnes de Batxillerat de l’IES Juníper Serra (hi vaig anar el novembre i el gener passats).

També m’agrada i em diverteix molt anar al Salobrar a observar aucells. HI ha molta calma, al Salobrar. Ahir, diumenge, hi vaig tornar. Encara feia fred. Ja hi ha becs d’alena! I avisadors! D’aquests, però, no tants com en altres anys. S’estan fent modificacions a les basses que afavoreixen alguna espècie i que, en canvi, n’allunyen d’altres. En qualsevol cas, vaig anotar les observacions, i vaig atrevir-me a fer aquesta aquarel.la:

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.