Festival de cinema de muntanya, uns dies a Son Amer, un dibuix i una fotografia

Una boníssima amiga, na Marita Torres, inclou un complet àlbum fotogràfic de l’acte de presentació del VIè Festival de Cinema de Muntanya al Club d’Opinió del Diario de Mallorca. El festival l’organitzen en Ferran Tolosa, veterà muntanyer, i l’empresa de serveis culturals Natprojectes, que dirigeixen na Xisca Niell en la fotografia), en Biel Amer i en Tomeu Tomàs. La sala estava gairebé plena. La projecció del Torrent de Pareis, realitzada i explicada p’en Tomeu Porcel, un altre bon amic de fa molts d’anys, va ser formidable. I penso que la conferència sobre llibres i pel.lícules del tema, malgrat la rapidesa amb què vaig haver de fer-la, va resultar interesant i divertida. Això espero! Per a mi, la muntanya és un àmbit de cultura (en tots els aspectes). Hi havia, naturalment, molts afeccionats a les caminades i a la muntanya, molts de coneguts, que em va plaure saludar. I persones que em va plaure conèixer. Nosaltres veníem de passar uns dies al refugi de Son Amer. De caminar pel camí vell de Lluc, de pujar fins els cims del puig de ses Covasses i el Puig des Castellot, modestos i de vistes bellíssimes. En aquests dies, el vent va bufar ben fort a la Serra de Tramuntana. De Son Amer, vaig provar de fer alguna aquarel.la. El resultat potser és un poc magre, però, aquí en teniu una mostra. Per cert que en Tomeu Porcel m’envia aquesta fotografia -no sé de quin lloc ni de quin any. De quina virotada es tracta? Sens dubte, els anys passen mentre que les fotografies perden color. Per sort, els anys, els hem pogut (i sabut) omplir d’experiències ben gratificants, i vull creure que útils. De tot cal donar les gràcies. Pel privilegi de viure.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.