La presentació de Sa Fosca, mite i memòria

Va ser un èxit. Una sorpresa. Un gran motiu de satisfacció. Els assistents ompliren el local que la llibreria Drac Màgic ens va cedir amablement. El presentador, n’Emilio Alonso, va estar divertidíssim i aviat va contagiar tothom de bon humor i de ganes d’escoltar. La projecció de diapositives de Sa Fosca de l’any 1979 que va comentar en Joan Sastre resultà d’allò més esclaridor. Va mostrar molt bé què significava travessar Sa Fosca “a l’antiga”. Tot va anar bé. Alguns bons amics (Jesús Jurado, Miquel Àngel Ballester, Marita Torres, Joan Carles Palos) han penjat al Facebook boníssims reportatges fotogràfics on podem reconèixer velles glòries del muntanyisme mallorquí, parents, curiosos i amics i amigues… Ah, i el llibre va agradar! En la fotografia que adjunto hi som quasi tots els amics i amigues del grup d’excursions que formàvem en els primers anys setanta.

Sí, els anys han passat! Què voleu? I en aquesta altra fotografia tenim els germans Vicenç i Joan Sastre amb la primera dona fosquera documentada, n’Assumpció (Xon) González (els tres, membres essencials del nostre grup), i amb un dels tres pioners de Sa Fosca, en Bernadí Morey, que hi va assistir.

Però, és millor que cerqueu els àlbums i mireu les fotografies poc a poc. Si voleu, naturalment.

Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.